XRP Toolkit kullanarak Ledger XRP hesabınızı silin

Bu makalede, XRP Toolkit kullanarak Ledger XRP hesabınızı nasıl silebileceğiniz açıklanır. Hesabınızı sildiğinizde, 10 XRP rezerv gereksiniminin bir kısmını geri alabilirsiniz. XRP'nin rezerv gereksinimleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Başlamadan önce

  • Ledger cihazınızda XRP uygulamasının en güncel sürümünün bulunduğundan emin olun.
  • XRP Toolkit ile çakışabileceği için Ledger Live'ı kapattığınızdan emin olun.
  • Chrome kullanıcıları bağlantı sorunlarıyla karşılaşabilir. Bu nedenle Firefox'u kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.

XRP Toolkit kullanarak Ledger XRP hesabınızı silmek

  1. Ledger cihazınızı bağlayın ve cihazınızda XRP uygulamasını açın.
  2. XRP Toolkit web sitesine gidin.
  3. "Connect Wallet" (Cüzdan Bağla) butonuna tıklayın, "Ledger Device" (Ledger Cihazı) seçeneğini belirleyin, "Connect Ledger" (Ledger'ı Bağla) seçeneğine tıklayın, bir hesap seçin ve ardından "Confirm" (Onayla) butonuna tıklayın.
  4. Açılan pencerede "Connect to Ledger" (Ledger'a Bağlan) butonuna tıkladıktan sonra cihazınızı seçin ve "Connect" (Bağlan) butonuna tıklayın.
    Ledger XRP hesabınız kontrol panelinde görüntülenir.
  5. "Account" (Hesap) sekmesine gidin ve "Properties" (Özellikler) seçeneğini belirleyin.
  6. "Delete Account" (Hesabı Sil) bölümüne gidin ve "Proceed" (Devam Et) butonuna tıklayın.
  7. Dikkatli bir şekilde sorumluluk reddini okuyun, hedef adresini yapıştırın ve ardından "Next" (Devam) butonuna tıklayın.
     10 XRP rezerviniz, XRP hesabınızı silme ücreti olan 2 XRP çıkarılarak (8 XRP kalır) hedef adrese gönderilir. Bu ücret, Ledger değil, XRP ağı tarafından uygulanır.
  8. Hesabınızın silinmesini onaylamak için Ledger cihazınızda işlemi imzalayın.

xrp_delete.gif

Bu makale yardımcı oldu mu?